Christian B. Rasmussen

“HangOn har haft sit danske kontor på Falkevej 22 siden 2012 og forløbet har været meget tilfredsstillende. Her er det let at parkere og der er hurtig adgang til motorvejsnettet uanset hvilken retning man skal. Her er en venlig og afslappet atmosfære, og i samarbejdet med administrationen (-red.: på Falkevej 22) er der hurtig hjælp til de små opgaver, hvad enten det gælder at pakke en forsendelse, låne mødelokale eller få udskrevet på papir når ens egen printer driller. HangOn ser frem til mange flere år på Falkevej 22.”

Christian B. Rasmussen - Area Sales Manager for HangOn DK

Charlotte Green

“Jeg har siden 2011 igennem flere perioder været lejer på Falkevej 22 og været yderst tilfreds med samarbejdet. Også mine klienter har været glade for at komme i huset. Selvom huset rummer andre firmaer, er her stille og roligt og diskretion er en selvfølge. Huset er nemt at komme til både med bil og offentlig transport, og der er også adgang for kørestolsbrugere. Her er en behagelig og hyggelig atmosfære – rent og pænt og styr på tingene. Da udlejer selv har sin daglige gang i huset, er det nemt og ligetil at komme i dialog vedrørende særlige ønsker og behov. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at drive virksomhed på Falkevej 22.”

Charlotte Green, Psykolog - om sine lejeophold på ‘Falken’

Quickcare

“Vi havde fornøjelsen af at leje et stort kontor på Falkevej 22 – under Køge ErhvervsLokaler ApS. Igennem de 3 år oplevede vi altid en god service, og selvom vi ikke brugte lokalerne dagligt, følte vi os velkomne. Vi brugte specielt kontoret til større firmamøder, og til det formål var kontorets centrale placering bedste valg – tæt på motorvejen og offentlig transport. Selve bygningen ligger i rolige omgivelser og arbejdsmiljøet på kontoret er godt. Der er fri adgang til fælles køkken hvor man kan forsyne sig med kaffe, holde maden kold m.v. Der er også mulighed for at spise frokost i fællesrum. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet.”

Ledende repræsentant for QuickCare i perioden 2014-2017

K. Knudsen

“Siden vi i 2011 flyttede virksomheden til Sjællands centralbeliggenhed i Køge, har Corona Vitas A/S opnået en optimal placering på Falkevej. Her sikrer vi trygt vores erhverv, der kræver koncentrering om patienters diagnosticering og support til sundhedsbrugerne! Placeringen for medarbejderne er god – tæt op ad alle Køge by’s muligheder – og alligevel uden kedelig P-betaling! Samtidigt er vi hurtigt på alle store indfaldsveje – eller med offentlig transport. Bygningen ‘Falken’ er ny-renoveret og energirigtig – med orden i forbrugs- og lejeforhold. Her er et rart lejefællesskab under samarbejdet med udlejer af ejendommen på Falkevej 22!”

K. Knudsen, CEO - Corona Vitas A/S på Falkevej siden '11